Pasta Pesto met Kip en Broccoli |
Hoofdgerecht, 4 personen
Ingrediënten:
- 250 gram kipfilet in blokjes
- broccoli in roosjes
- klein bekertje crème fraîche of kookroom
- 1/4 l. kippenbouillon
- groene pesto
- pasta (penne/tagliatelle)
Bereidingswijze:
Kook de pasta zoals staat vermeld op de verpakking.
Bak de kipfilet met wat olijfolie en peper/zout in een hapjespan totdat deze lichtbruin zijn aan de buitenkant. Kook de broccoli totdat deze beetgaar is (of net nog niet gaar, want je bakt het straks nog even mee. Als het te gaar is wordt het papperig).
Voeg de kippenbouillon toe en ongeveer een half potje pesto. Meng dit goed en voeg kookroom toe. Proef de saus of je meer pesto wil of niet. Laat dit inkoken tot een wat dikkerige saus. Voeg als laatst de broccoli toe.
Serveer met de pasta en eventueel geraspte kaas en verse basilicum
Geen opmerkingen:
Een reactie posten